START

INFO

WEBLINKS

DRUKWERK

020 6844 833

DRUKKERIJ SSP & CLITEUR

CONTACT

Over ons bedrijf

Combinatiedrukwerk

Aanleveren bestanden

 Leveringsvoorwaarden

Een flyer, een boek en een affiche maken? Iedereen kan het. Briefpapier is snel geprint en een visite- of ansichtkaartje is zo ontworpen. Je kan het allemaal zelf.

Soms moet het mooier, beter en professioneler. Loop dan even bij ons binnen.

 

Drukkerij SSP en Cliteur zijn recent verhuist naar de locatie Van Ostadestraat 233b. De samenwerking van deze drukkerijen heeft geleid tot een volledig pakket aan mogelijkheden, van huisstijlen, ansichtkaarten, affiches, folders tot boeken en brochures.

Met kernwoorden en -waarden als ‘de Amsterdamse binnenstad’, ‘vakwerk’, ‘persoonlijk contact’, ‘Afspraak is Afspraak’ en natuurlijk ‘lekkere koffie’ hebben we ons al decennialang als zelfstandige drukkerij gehandhaafd. Ons bedrijf is op leeftijd, echter geheel up-to-date voor het gevarieerde werk dat we leveren aan onze klantenkring van vormgevers, culturele instellingen, architecten, scholen, uitgeverijen, particulieren en galerieën.

Kom gewoon langs, praat met ons over een passend papier, de juiste kleur, de meest geschikte letter of een mooie opmaak. Wij maken voor u tijd, geven advies en werken alles netjes af van begin tot en met de gehele afwerking.

Door ons uitgebreide netwerk kunt u ons inschakelen als totaal leverancier en zijn er legio mogelijkheden voor het leveren van drukwerk. Van digitaal tot offset, van visitekaart tot het verpakken en versturen van complete geadresseerde pakketten.

Geïnteresseerd? Kom dan gerust eens langs of neem contact op met Just Lievense of Tamara Blokzijl.

Regelmatig maken wij een combinatiedrukvel met fullcolour kaarten/ansichtkaarten (met zwarte tekst op de achterzijde). Het is niet noodzakelijk om een Certified PDF aan te leveren (graag eerst overleg bij aanleveren ‘open’ bestanden). Wij doen voor u graag de opmaak en bewerken uw afbeeldingen voor de hoogst mogelijk kwaliteit. Bij ons is een kleurproef altijd inclusief.

De produktietijd is 10-12 werkdagen. Vaak is, in overleg, een kortere produktietijd mogelijk.

Bel voor meer info en onze prijzen!

 

 

 

U dient aan te leveren: bestandstypes tiff/eps/jpeg, fonts geschikt voor Mac of als outline; beelden RGB (zo mogelijk inclusief sRGB of AdobeRGB profiel) of CMYK (euroscale coated, max. 320% inktdekking). Bijleveren: kleur- of z/w-print en /of een PDF (als softproof). Bedenk dat als uw monitor niet gecalibreerd is, dat de CMYK proef en/of het drukwerk af kan wijken van uw monitor. Een kleurenfoto-afdruk kan voor ons (en ook voor u zelf) een goede indicatie zijn van het beoogde resultaat.

Raadpleeg printarena.nl voor het maken van de juiste PDF’s. Bij aanlevering van ‘open’ bestanden is overleg vooraf met onze dtp-afdeling gewenst.

Bestanden groter dan 10 mb graag aanleveren via onze wetransfer: https://ssp.wetransfer.com/.

 

Voorwaarden voor produktie vanaf aangeleverde foto, dia of origineel:

U dient aan te leveren: een uitstekende kleurenfoto, dia of zw/w-foto voor de voorzijde, waarbij is aangegeven welk gedeelte gedrukt dient te worden, al of niet met een witte rand van minimaal 3 mm en een goed leesbaar tekstje voor de achterzijde (digitaal aanleveren mag ook). Wij kunnen ook originelen scannen, liever niet groter dan A3 formaat en zonder merkbaar reliëf, zoals bij collages.

 

De bij ons inbegrepen cmyk kleurproef vooraf:

Ter controle ontvangt u een CMYK-kleurproef en een zw/w-print van de achterkant (voor controle op uitsnede en positie) die we, door u nauwkeurig gecontroleerd en gefiatteerd, wel retour willen ontvangen. Correcties en wijzigingen alleen schriftelijk (mag ook per e-mail).

Dus niet mondeling! Auteurscorrecties op aangeleverde digitale bestanden (beeld en/of tekst) kunnen apart in rekening worden gebracht.

 

 

 

Uw kunt hier de Algemene Leveringsvoorwaarden van Drukkerij SSP & Cliteur downloaden

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten die Drukkerij SSP & Cliteur  levert aan haar klanten

 

 

klik op het pdf icoontje om deze te downloaden.

Bedrijfsgegevens

Contactpersonen

© 2015 Drukkerij SSP Cliteur Alle rechten voorbehouden